Servicii stomatologice

Dedicați zâmbetului natural!

Odontoterapie

Denumirea de odontoterapie se referă la o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul zonei coronare a dinților (obturații dentare).

Detalii

Endodon​ție

Termenul “endodonție” vine din limba greacă și este tradus drept “interiorul dintelui”. Medicul endodont se ocupă doar de tratarea canalelor dentare.

Detalii

Parodontologie

Boala parodontal​ă este o serie de îmbolnăviri ale parodonțiului marginal numite boli parodontale, parodontopatii sau având denumirile populare parodontoză / paradontoz​ă.

Detalii

Chirurgie

Chirurgia dentară se referă la un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Detalii

Implantologie

Un implant dentar este, in cele mai multe cazuri, cea mai buna solutie pentru un dinte lips​ă sau pentru inlocuirea unuia care nu mai poate fi salvat. Ofer​ă un aspect natural ​și se simte exact ca orice alt dinte.

Detalii

Tratamente protetice

Proteza dentară este o structură care imită la perfecție dinții naturali, atunci când aceștia au fost pierduți - proteza dentară este un dispozitiv personalizat pentru fiecare pacient și înlocuiește dantura atât la nivel estetic, cât și la nivel funcțional.

Detalii

Stomatologie pediatric​ă

Stomatologia pediatrică numită și pedodonție se ocupă cu prevenirea și tratarea afectiunior dinților de lapte și a dinților permanenți tineri.

Detalii

Ortodon​ție

Ortodonția este ramură stomatologiei care se ocupă cu îndreptarea și corectarea poziției dinților.

Detalii

Estetica dentar​ă

Estetica dentară este un domeniu al stomatologiei care se ocupă de aspectul dinților și de îmbunătățirea aspectului vizual al zâmbetului.

Detalii